Sursum Corda Aalsmeer

2013

 
 

Concert Sursum Corda 16 maart a.s. in de Doopsgezinde kerk.

Christelijke muziekvereniging Sursum Corda kan dit jaar wegens de verbouwing niet terecht in de burgerzaal van het raadhuis voor haar jaarlijkse concert. De vereniging heeft besloten, en is heel blij met de mogelijkheid, hiervoor uit te wijken naar de Doopsgezinde kerk, Zijdstraat 55 in Aalsmeer. Op zaterdag 16 maart a.s. kunt u komen luisteren naar een spannend concert, met als thema “muziek van over de hele wereld”.

Niet alleen de plaats is anders, ook de leiding van deze avond is anders, maar niet minder vertrouwd. Vaste dirigent Dick Hesselink was niet beschikbaar, maar, oud-dirigent Koert Dirks (foto) is bereid gevonden om het orkest te leiden in dit concert, en sinds 2 maanden staat hij dus weer voor het orkest. Een hernieuwde kennismaking met de dirigent die op 1 januari 2005 afscheid nam als dirigent van Sursum Corda. In het komende concert staat jeugdorkest Jong Sursum onder leiding van Kees van Oudenallen.

Zaterdag 16 maart, Sursum Corda in de Doopsgezinde kerk, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree gratis voor donateurs, kaarten aan de zaal kosten € 7,50.

 

Welkom op de website van Sursum Corda Aalsmeer